• Energiewerk

  'Be your own kind of beautiful'
  broken image

  Yoga en meditatie

  Yoga betekent in het kort verbinding: verbinding met je lichaam, 'mind' en de wereld om je heen. Via yoga maak je de levensenergie in jezelf wakker, zodat je bewust, vol en vrij in het leven kunt staan.

   

  Door de diepe werking van de eenvoudige, maar krachtige technieken kun je al na één les meer rust en energie ervaren. Een privéles (ca. 1 uur) bestaat uit een reeks yogahoudingen, een meditatie en een diepe ontspanning. Ik werk vanuit Kundalini Yoga en Raja Yoga. Je hebt geen ervaring nodig.

  broken image

  Energetische healing

  Misschien ken je het gevoel dat je hoofd overloopt? Of dat je niet zo lekker in je vel zit? Een verstoring van je energiebalans kan ontstaan op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Een healing kan helpen je energiebalans te herstellen.

   

  Voorop staat dat jij je veilig en prettig voelt. Samen met mij start je met een eenvoudige ademhalingsoefening. Tijdens de healingsessie (ca. 1 uur) maak ik gebruik van aura- en chakrahealing en sjamanistische healingtechnieken. Je energie zal stromen waar dat op dat moment nodig is..

  Aanmelden

  Heb je interesse in een yogales of healing? Stuur me een mailtje of appje: femke@kindofmind.nl | 06 5024 7850

  • Privé yogales: € 50
  • Healing inclusief meditatie: € 50
  • Locatie: Amsterdam-Zuid en Abcoude

  Neem ook eens een kijkje bij familieopstellingen.

  Over Femke

  Femke Manger is internationaal gecertificeerd sjamanistisch healer, yoga- en meditatiedocent en familieopsteller.