• Over Femke

  'Graag inspireer ik mensen om met een andere blik te kijken.'

  broken image

  Femke Manger, KindOfMind

  Creativiteit, communicatie en inspiratie staan in mijn leven centraal. In 2010 besloot ik dit samen te brengen onder de naam KindOfMind. Ik werk als (interim) communicatiespecialist, copywriter trainer en coach. Ook ben ik auteur van kinderboeken. Daarnaast werk ik als familieopsteller en energiewerker.

   

  Meer over mijn huidige werkzaamheden lees je hieronder.

  broken image

  KB, de nationale bibliotheek

  Bij de Koninklijke Bibliotheek (KB) verbind ik als marketing-communicatieadviseur de digitale jeugdcollectie van de bibliotheek aan de programma’s BoekStart en de Bibliotheek op school. Beide programma’s zijn onderdeel van het leesbevorderingsprogramma Kunst van Lezen van het ministerie van OCW. Ook maak ik deel uit van het landelijke kernteam Jeugd & Onderwijs, een samenwerking tussen Stichting Lezen, KB, SPN en provinciale ondersteuningsinstellingen (POI's).

  broken image

  Stichting Oog op de Natuur

  Stichting Oog op de Natuur is hét fonds voor beeld met impact. Met jaarlijkse beurzen ondersteunen we Nederlandse fotografen met een bijzondere blik op de natuur en maken we belangwekkende beeldverhalen over de natuur mogelijk. Ik ondersteun de stichting bij marketing en communicatie, vanuit mijn liefde voor fotografie, storytelling en de natuur.

  broken image

  Docent en coach HvA

  Ik ben als freelance docent en coach verbonden aan de opleidingen Communicatie en Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik help studenten met onderzoek, storytelling, schrijven van artikelen en verhalen, en met het ontwikkelen van hun creatief potentieel.

  broken image

  Fotografie en tekeningen

  De natuur geeft mij inspiratie, waar ik ook ben. Mijn foto's zijn verkrijgbaar in verschillende formaten op plexiglas, en ik maak tekeningen in opdracht.

  > Bekijk een greep uit mijn creaties 

  broken image

  Auteur kinderboekenserie Maan

  In de kinderboekenserie Maan vind je mijn liefde terug voor avontuur, de natuur en (innerlijk) reizen. Met karakter Maan die in haar dromen de wereld rondreist hoop ik kinderen te laten zien dat alles mogelijk is. Ik schreef de kinderboeken 'Maan in Canada', 'Maan in Australië' en 'Maan in China'.

  > Bekijk de kinderboeken

  broken image

  Familieopstellingen

  Met regelmaat organiseer en begeleid ik samen met andere opstellers een Kennismakingsdag Familieopstellingen. Je bent van harte welkom in Wageningen, Utrecht en Amsterdam, of je nu wel of geen ervaring hebt.

  > Lees meer en bekijk de agenda

  broken image

  Energiewerk

  Al sinds 2007 heeft energiewerk mijn interesse. Ik ben internationaal gecertificeerd sjamanistisch healer, yoga- en meditatiedocent. Ik geef privéles en privésessies vanuit Amsterdam-Zuid.

  > Meer info en aanmelden 

  broken image

  Prison Yoga Project

  Ik ben mede-oprichter van Prison Yoga Project The Netherlands. Prison Yoga biedt trauma-sensitive based yoga in de gevangenis. Dit helpt gedetineerden om op een positieve manier om te gaan met spanningen, stress, impulsen, en emoties zoals woede en verdriet. Van 2014 tot 2019 was ik projectleider. Al heb ik afscheid genomen van mijn actieve rol, ik draag Prison Yoga Project nog steeds een warm hart toe.