• Over Femke

  broken image

  Femke Manger, KindOfMind

  In 2010 bracht ik mijn liefde voor creativiteit, communicatie en inspiratie samen onder de naam KindOfMind. Met plezier en bevlogenheid zet ik mijn talenten in voor dat wat ik belangrijk vind en waar ik energie van krijg. Daarbij hoop ik anderen ook te inspireren: 'Be your own kind of beautiful!'

   

  Mijn persoonlijke werkgeluk zit niet in één baan, maar in verschillende werkvormen. Ik werk als familieopsteller, energiewerker, (interim) communicatieadviseur en coach. Daarnaast ben ik auteur van de kinderboekenserie 'Maan' en fotografeer en teken ik graag.

   

  broken image

  Familieopstellingen

  Met regelmaat organiseer en begeleid ik Familieopstellingen in Amsterdam en Wageningen, in samenwerking met andere opstellers. Je bent van harte welkom, of je nu wel of geen ervaring hebt. Bekijk de agenda

  broken image

  Energiewerk

  Al meer dan 15 jaar heeft energiewerk mijn interesse. Jarenlang werkte ik als copywriter en art director bij verschillende reclamebureaus; een fietsongeluk zorgde voor een keerpunt in mijn leven. Naast mijn werk volgde ik diverse trainingen op het gebied van energie- en lichaamswerk. Ik ben internationaal gecertificeerd sjamanistisch healer, yoga- en meditatiedocent. Meer info

  broken image

  Auteur kinderboekenserie Maan

  Na een reis door Canada ontstond een idee voor een kinderboek. Een verhaal waarin mijn liefde voor avontuur, de natuur en (innerlijk) reizen samenkomen. In 2019 kwam een wens uit en ontstond de samenwerking met Mo’s Daughters. Dit resulteerde in de kinderboekenserie 'Maan'. Met karakter Maan die in haar dromen de wereld rondreist hoop ik kinderen te laten zien dat alles mogelijk is. Bekijk de kinderboeken.

  broken image

  Creatie: fotografie en tekeningen

  Mijn persoonlijke verhalen werden samen met mijn reisfoto’s van over de hele wereld diverse malen gepubliceerd. De natuur geeft mij inspiratie, waar ik ook ben. Mijn foto's zijn verkrijgbaar in verschillende formaten op plexiglas, en ik maak tekeningen in opdracht. Bekijk een greep uit mijn creaties.

  broken image

  Communicatie

  Bij de KB, nationale bibliotheek verbind ik als netwerkmarketeer de landelijke digitale jeugdcollectie aan leesbevorderingsprogramma's van het ministerie van OCW, en maak ik deel uit van het landelijk kernteam Jeugd & Onderwijs.

   

  Daarnaast ben ik freelance docent aan de opleidingen Communicatie en Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam.

   

  En ik ondersteun Stichting Oog op de Natuur bij de marketingcommunicatie. Met jaarlijkse beurzen helpen we Nederlandse fotografen en maken we belangwekkende beeldverhalen over de natuur mogelijk.

   

  Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Lees hier meer.

  broken image

  Prison Yoga Project

  Ik ben mede-oprichter van Prison Yoga Project The Netherlands. Prison Yoga biedt trauma-sensitive based yoga in de gevangenis. Dit helpt gedetineerden om op een positieve manier om te gaan met spanningen, stress, impulsen, en emoties zoals woede en verdriet. Van 2014 tot 2019 was ik projectleider. Al heb ik afscheid genomen van mijn actieve rol, ik draag Prison Yoga Project nog steeds een warm hart toe.